Press Releases

Το “ευχαριστώ” της Gan Direct σε γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό και επαγγελματίες υγείας

By April 10, 2020 No Comments

Λεμεσός, 10 Απριλίου 2020

Δελτίο Τύπου

Τρεις μήνες δωρεάν ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, υγείας ή 50% έκπτωση για 6 έως 12 μήνες, για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία.

Το “ευχαριστώ” της Gan Direct σε γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό και επαγγελματίες Υγείας που μας προστατεύουν

#ThanksHealthHero #ΘαΤαΚαταφέρουμε

Στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας που βιώνει η χώρα, η Gan Direct επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να στείλει ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και ευχαριστώ στο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως και σε όλους τους επαγγελματίες της Υγείας που δίνουν με αυταπάρνηση τον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δημιουργείται στην ουσία ένα ειδικό πλάνο σύμφωνα με το οποίο η συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα δικαιούται τρεις (3) μήνες δωρεάν αγορά ή ανανέωση συμβολαίου για αυτοκίνητο, κατοικία και υγεία ή έκπτωση 50% για συμβόλαια διάρκειας έξι (6) έως δώδεκα (12) μηνών.

Είναι εξάλλου αυτοί που ρισκάρουν περισσότερο από οποιονδήποτε σε καθημερινή βάση προκειμένου για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και αυτό τους καθιστά πραγματικούς ήρωες!

Οι άνθρωποι της Gan Direct είναι στη διάθεσή τους να διεκπεραιώσουν κάθε ζήτημα που αφορά σε συμβόλαια, ανανεώσεις, συναλλαγές. Αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς της τρέχουσας συνθήκης, οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να αναφέρουν την ιδιότητά τους στην ομάδα εξυπηρέτησης και όλα γίνονται άμεσα, εύκολα και γρήγορα χωρίς αναμονές και γραφειοκρατία.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση και είμαστε σε ετοιμότητα να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αποφάσεις συντονισμένα και με γνώμονα πάντα την απόλυτη ασφάλεια όλων.