Με την Εφαρμογή μας SmartAssist
όλες οι Υπηρεσίες Βοήθειας
της Gan Direct...
στα Χέρια Σας

VideoAd1
slide 2
slide 3

Ρίξτε μια ματιά στην Εφαρμογή SmartAssist της Gan Direct! Πάντα στο πλευρό σας

Η εφαρμογή «SmartAssist» με δυνατότητα GPS είναι μια όλα-σε-ένα εφαρμογή που θα κρατήσει σε κίνηση τους πολύτιμους πελάτες μας με την υποστήριξη Ατυχημάτων και Υπηρεσίας Οδικής Βοήθειας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή «SmartAssist», οι πελάτες της Gan Direct μπορούν να ξεκινήσουν μια απαίτηση, να τους υπενθυμίσουμε για την ημερομηνία λήξης της Ασφάλειας, της Άδειας Κυκλοφορίας, την εγκυρότητα MOT του Μηχανοκινήτου τους, καθώς και μια μοναδική Δωρεάν εφαρμογή Έκτακτης Ανάγκης SOS σε περίπτωση έκτακτης Ανάγκης της Περιουσίας ή και της Υγείας σας.

Το «SmartAssist» περιλαμβάνει μια εξελιγμένη αλλά απλή τεχνολογία χαρτογράφησης GPS δίνοντας στον χρήστη την αναμενόμενη ώρα άφιξης (ETA)της ειδικής «Ομάδας Δράσης».Είτε είχατε ένα ατύχημα ή μια βλάβη, η αξιόπιστη ομάδας μας είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά. Ένα παράθυρο «ETA» θα δώσει στο χρήστη την αναμενόμενη ώρα άφιξής του αντιπροσώπου της Ομάδας Δράσης, ενώ παράλληλα βλέπει τη θέση του στο χάρτη από την εφαρμογή «SmartAssist».

Όταν είστε στη δυσάρεστη θέση όπου εσπευσμένα χρειάζεστε μία από τις Δημόσιες Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης (Ασθενοφόρο, Πυροσβεστική, Αστυνομία), μπορείτε να πατήσετε το "SOS" κουμπί και η Εφαρμογή δεν θα καλέσει μόνο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για σας, αλλά θα ενημερώσει και τους προκαθορισμένους φίλους και την οικογένειά σας, με sms και e-mail, πως έχετε ανάγκη από βοήθεια.


Υπηρεσία Βοήθειας στα Χέρια σας. Κατεβάστε τώρα την Εφαρμογή σας «SmartAssist» από την Gan Direct. Αυτή η υπηρεσία είναι ανοικτή σε όλους του ενεργούς πελάτες της Gan Direct.

 

Μάθετε περισσότερα για την Εφαρμογή «SmartAssist».

Επικοινωνία 
 
 

Ασφάλεια Οχημάτων


Ας το κρατήσουμε απλό. Με την Ασφάλεια το μόνο που πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζετε είναι τρία πράγματα:

1. Τι τύπο κάλυψης θα πρέπει να πάρω, και με τι κόστος;
Είτε πρόκειται για Έναντι Τρίτου, Περιεκτική ή Ευρωπεριεκτική Ασφαλιστική Κάλυψη, το Gan Guarantee της Gan Direct, εγγυάται την καλύτερη προσφορά σε τιμή, εξυπηρέτηση και κάλυψη σε ασφάλεια Αυτοκινήτου Περιουσίας, Υγείας.

2. Υπάρχουν Προαιρετικά Ωφελήματα;
Σας παρέχουμε 24ώρη Βοήθεια σε περίπτωση Βλάβης (Σκασμένο Λάστιχο, Ρυμούλκηση, Εκκίνηση, Ξεκλείδωμα, Χωρίς Καύσιμα, Αντικατάσταση Ανεμοθώρακα) ή Ατυχήματος.
Η Gan Direct με την υπηρεσία Κ2Κ δεν σας αφήνει ποτέ χωρίς αυτοκίνητο - δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση ατυχήματος μέχρι να επισκευαστεί το δικό σας.
Ως προαιρετικό ωφέλημα μπορούμε να σας προσφέρουμε την αποκλειστική μας υπηρεσία Κ2Κ+ όπου παίρνετε δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης και σε περίπτωση βλάβης.
Δεν θα παραμείνετε ξανά αβοήθητοι στο δρόμο!!!

3. Τι γίνεται σε περίπτωση Ατυχήματος;
Σε περίπτωση ατυχήματος, σας παρέχουμε 24/7 Βοήθεια Οδικών Ατυχημάτων. Σε περίπτωση ατυχήματος απλά κατεβάσετε την εφαρμογή «SmartAssist», καταχωρίστε το αίτημά σας και ένας από τους αντιπροσώπους της ειδικής «Ομάδας Δράσης» μας θα είναι σύντομα στο πλευρό σας. Ο αντιπρόσωπος μας θα φροντίζει τα πάντα για σας - όλα τα διαδικαστικά, από την συμπλήρωση των απαραίτητων εντύπων μέχρι την οργάνωση οχήματος αντικατάστασης αν το δικό σας ακινητοποιηθεί. Πιστεύουμε ότι μια Ασφαλιστική εταιρεία είναι 'οσο καλή όσο και οι υπηρεσίες που παρέχει σε περίπτωση ατυχήματος. Έτσι, εκτιμούμε πόσο σημαντικό είναι για σας, να γυρίσετε πάλι στην ρουτίνα σας.

Γιατί να περιμένετε; Με την 24ωρη υπηρεσία μας FastClaim θα διεκπεραιώσουμε την απαίτησή σας μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή όλων των απαραίτητων εντύπων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.gandirect.com

 
 

Ασφάλεια Υγείας


Τι σημαίνει Direct Care?
Εάν αυτό που ψάχνετε είναι η ασφάλεια και η ξέγνοιασα για εσάς και την οικογένειά σας τότε ή DirectCare είναι η λύση σας. Η DirectCare παρέχει προστασία και ολοκληρωμένη κάλυψη για εσάς και τους αγαπημένους σας στην ατυχή περίπτωση: 

Θανάτου
Σοβαρής Μορφής Ασθένειας
Μόνιμη Ολική και Μερική Ανικανότητα
Ενδονοσοκομειακή Περίθαλψη (θεραπεία εσωτερικού & ημερήσιου ασθενή)
Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη
Ωφέλιμα Ταξιδιού μεταφοράς και ωφέλιμα Εκτός Περιοχής

Τι κάνει διαφορετική την DirectCare;
Το Gan Guarantee της Gan Direct, εγγυάται την καλύτερη προσφορά σε τιμή, εξυπηρέτηση και κάλυψη σε ασφάλεια Αυτοκινήτου Περιουσίας, Υγείας.Θα σας παρέχουμε δωρεάν την 24ωρη Βοήθεια Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης και σε περίπτωση νοσηλείας, με την 24ωρη υπηρεσία μας FastClaim θα διεκπεραιώσουμε την απαίτησή σας μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή όλων των απαραίτητων εντύπων.

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας η DirectCare είναι προσιτή για να ανταποκρίνεται στις ατομικές και οικογενειακές σας ανάγκες:
Οφέλη & Καλύψεις που καθρεφτίζουν τις ατομικές σας ανάγκες.
Το επίπεδο της κάλυψης βασίζεται στον Πίνακα Ασφάλισης.
Την Περιοχή Γεωγραφικής Κάλυψης
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το www.gandirect.com

 
 

Ασφάλεια Περιουσίας


Ας το κρατήσουμε απλό.
Για Ιδιοκτήτες Οικίας, το μόνο που πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζετε είναι τρία πράγματα:
Τι τύπο κάλυψης θα πρέπει να πάρω, και με τι κόστος; 

Ποια είναι τα Προαιρετικά Ωφελήματα ;
Τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστώ Έκτακτη Βοήθεια;
Ανεξάρτητα από το τύπο Ασφάλειας Οικίας που θα επιλέξετε, μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι με το Gan Guarantee από την Gan Direct· η καλύτερη προσφορά σε τιμή, εξυπηρέτηση και κάλυψη σε ασφάλεια Αυτοκινήτου Περιουσίας, Υγείας.
Επιπλέον, με την υπηρεσία EasySwitch της Gan το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε ένα από τα υποκαταστήματα μας με την υφιστάμενη σας ασφάλεια και αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα διαδικαστικά μεταφοράς και αλληλογραφίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτεwww.gandirect.com

 
 

24ωρη Βοήθεια


Απλούστερα, Καλύτερα, Γρηγορότερα| Η εφαρμογή «SmartAssist» της Gan Direct.
Σε περίπτωση Βλάβης ή Ατυχήματος καλέστε μας στο 800 5 10 15. Εναλλακτικά, για να μας ειδοποιήσετε κατεβάστε και χρησιμοποιήστε την δωρεάν μας εφαρμογή «SmartAssist».

Ωφελήματα:
Πατήστε «Οδική Βοήθεια» (Road Assistance) για να μας ειδοποιήσετε σε περίπτωση Βλάβης. Παρέχονται περισσότερες επιλογές με λεπτομέρειες ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε το συντομότερο.
Πατήστε «Βοήθεια Ατυχημάτων» (Accident Assistance) για να μας ειδοποιήσετε σε περίπτωση Ατυχήματος.
Η χαρτογράφηση GPS θα σας δίνει την ακριβής σας θέση στο χάρτη, και το σημαντικότερο πόσο κοντά σας είναι το μέλος της ειδικής μας «Ομάδας Δράσης» για να σας βοηθήσει.

 

Οι λειτουργίες της Εφαρμογής «SmartAssist» περιλαμβάνουν:

Υπηρεσία Οδικής Βοήθειας:Επιλέξτε το είδος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και θα αποστείλουμε ένα αξιόπιστο αντιπρόσωπο της ειδικής «Ομάδας Δράσης» για να σας βοηθήσει. Απλά πατήστε κάτω από κάθε κατηγορία η οποία οδηγεί σε μια αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών: Σκασμένο Λάστιχο, Ρυμούλκηση, Εκκίνηση, Ξεκλείδωμα και Χωρίς Καύσιμα.

Υπηρεσία Βοήθειας: Μόνο με 3 κλικ

Ασφάλιση: Όλα όσα χρειάζεστε. Πληροφορίες Συμβολαίου σε Βοήθεια Ατυχημάτων ή Βλάβης, Οδική Βοήθεια και Αντικατάστασης Ανεμοθώρακα με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι τόσο απλό.Η Εφαρμογή «SmartAssist» από τώρα και στο εξής θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη, ταχύτερη, απλούστερη. Απλά πατήστε και η βοήθεια είναι καθ 'οδόν. Η Εφαρμογή «SmartAssist» θα εντοπίσει αυτόματα την υφιστάμενη τοποθεσία σας υπολογίζοντας την ώρα άφιξης της υπηρεσίας που έχετε προεπιλέξει παρακολουθώντας την από τον χάρτη.

 

 
Ασφάλεια Οχημάτων

Δεν θα παραμείνετε αβοήθητοι στο δρόμο ξανά. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή σας «SmartAssist».

 
Ασφάλεια Υγείας

Σύντομα Κοντά σας στο Gan Direct SmartAssist App

 
Ασφάλεια Περιουσίας

Σύντομα Κοντά σας στο Gan Direct SmartAssist App

 
24ωρη Βοήθεια

Απλούστερα, Καλύτερα, Γρηγορότερα| Η εφαρμογή «SmartAssist» της Gan Direct.

 

Διαθέσιμο για Android Smartphones στο «Play Store». Συμβατό με Android 2.1 ή νεότερη έκδοση

Σύντομα και στο App Store

Η εφαρμογή «SmartAssist» είναι μια έκδοση «beta». Η πλήρης έκδοση θα διατεθεί σύντομα.

BACK
profile thumb

 


 

 •  
 •  
 

Συμβουλές για εγκατάσταση σε τηλέφωνα Android

Από το Android Smartphone σας:

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο «Play Store» icon

2. Στην περιοχή αναζήτησης πληκτρολογήστε «Gan Direct SmartAssist»

3. Κάντε κλικ για Εγκατάσταση

4. Μόλις η εφαρμογή «SmartAssist» έχει εγκατασταθεί μπορείτε να την βρείτε στην οθόνη σας


Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε απευθείας στο κατάστημα «Google Play Store» και να κατεβάσετε την εφαρμογή «SmartAssist». Στην περιοχή αναζήτησης πληκτρολογήστε «Gan Direct SmartAssist» και κάντε κλικ στο κουμπί «Download».

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας Google Play έτσι ώστε η εφαρμογή «SmartAssist» να έχει εγκατασταθεί στο «Smartphone» σας.

 • Πλάνα Οθόνης
 


Επιπλέον χαρακτηριστικά – Στο Υποσέλιδο


Κεντρικά Γραφεία

Τηλ.: 800 5 10 15, Φαξ: 25 822 668
220, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ.
3030 Λεμεσός - Κύπρος

Υποκαταστήματα

 • Λευκωσία - Υποκατάστημα Αθαλάσσης

  Τηλ: 800 5 10 15, Φαξ: 25 822 668
  53, Οδός Αθαλάσσης. Στρόβολος
  Λευκωσία - Κύπρος

  info@gandirect.com

 • Υποκατάστημα Λεμεσού 2

  Τηλ: 800 5 10 15, Φαξ: 25 822 668
  51B, Βασηλέως Παύλου. Ομόνοια
  3052 Λεμεσός - Κύπρος

  info@gandirect.com

 • Υποκατάστημα Λάρνακας

  Τηλ: 800 5 10 15, Φαξ: 25 822 668
  89, Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ. Κτίριο Filanda , κατάστημα 4&5, Λάρνακα - Κύπρος

  info@gandirect.com

 • Υποκατάστημα Πάφου

  Τηλ: 800 5 10 15, Φαξ: 25 822 668
  2, Οδός Μπουμπουλίνας,
  8010, Πάφος - Κύπρος

  info@gandirect.com

 • Υποκατάστημα Παραλιμνίου

  Τηλ: 800 5 10 15, Φαξ: 25 822 668
  57, Οδός 1ης Απριλίου,
  5281 Παραλίμνι - Κύπρος

  info@gandirect.com

 • Βρείτε Μας στο Facebook

Η Τοποθεσία Μας


 
 

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ελάτε σε επαφή μαζί μας