Press Releases

Ασφάλεια Υγείας Gan Direct: ακόμα περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες, φροντίδα και μοναδικά προνόμια για όλους

By July 21, 2021 No Comments

 Με το πρόγραμμα DirectCare ο καθένας μπορεί να εξασφαλίσει για τον εαυτό του και αυτούς που αγαπά προσιτή ασφάλεια, απόλυτη ηρεμία και μοναδικές παροχές.

Λεμεσός, 21 Ιουλίου2021

Δελτίο Τύπου

Σταθερή επιδίωξη της Gan Direct είναι μια μοντέρνα και καινοτόμα ασφαλιστική πρόταση που θα παρέχει στον πελάτη το υψηλότερο δυνατό επίπεδο φροντίδας και ωφελήματα ουσίας, σε κόστος που δε χρειάζεται δεύτερη σκέψη. Αυτό το στόχο εξυπηρετεί ο σχεδιασμός υπηρεσιών και προνομίων που πλαισιώνουν το πρόγραμμα υγείας DirectCare. Ταυτόχρονα, τεκμηριώνουν με τον καλύτερο τρόπο την καθιέρωσή του ως τηνκαλύτερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη κι εξυπηρέτηση.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα υγείας της Gan Direct, υφιστάμενοι και νέοι πελάτες αποκτούν πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς, σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα στην Κύπρο και στο εξωτερικό, χωρίς ταλαιπωρία, λίστες αναμονής και ουρές. Καλύψεις οι οποίες συνοδεύονται από ωφελήματα και παροχές που όχι μόνο αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία του ασφαλισμένου, αλλά του εξασφαλίζουν την πολύτιμη σιγουριά τη στιγμή που τη χρειάζεται.

Συγκεκριμένα:

 • Ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας και απόλυτης ηρεμίας
  Ξεκινά από τη στιγμή που ο ενδιαφερόμενος αποφασίσει να μεταφέρει την ασφάλεια υγείας του στην Gan Direct η οποία θα αναλάβει εκ μέρους του όλες τις διαδικασίες και την απαραίτητη γραφειοκρατία.
  Στο πλαίσιο του συμβολαίου προβλέπεται 24ωρη Βοήθεια Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, ένας Φύλακας-Άγγελος μόνιμα στο πλευρό του ασφαλισμένου. Με ένα μόνο τηλεφώνημα, η ομάδα Casualty Care παρέχει την απαραίτητη βοήθεια, συμπληρώνει τα αναγκαία έγγραφα, φροντίζει για την εισαγωγή και το εξιτήριο του ασφαλισμένου σε ιατρικό κέντρο και βεβαιώνεται ότι λαμβάνει τη δέουσα φροντίδα και προσοχή. Το 24ωρο Κέντρο Συντονισμού είναι διαθέσιμο 24 ώρες, 7 μέρες τη βδομάδα, για όλους τους πελάτες του προγράμματος DirectCare. Επιπλέον, με την υπηρεσία Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα δεύτερης γνώμης γιατρού από οποιοδήποτε Διαγνωστικό Κέντρο σε όλο τον κόσμο, μετά τη διάγνωση ενός ειδικού ιατρικού θέματος.
  Στις υπηρεσίες που διευκολύνουν τις διαδικασίες για όλους, εντάσσεται και η κάλυψη για θεραπεία και μεταφορά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε περίπτωση επείγοντος περισταστικού.
 • Ένα ασφαλιστικό προϊόν προσιτό, για τους πολλούς
  Στην Gan Direct η αγορά μιας σωστής ασφάλειας υγείας είναι σημαντική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία με υπέρογκο κόστος. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους επιλογές ώστε να διαμορφώσουν το πιο συμφέρον γι’ αυτούς συμβόλαιο. Είτε επιλέξουν το All In One και συγκεντρώσουν όλα τους τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, είτε προχωρήσουν σε επιμέρους συνδυασμούς όπως Υγεία + Αυτοκίνητο ή Υγεία + Περιουσία, απολαμβάνουν κλιμακωτές εκπτώσεις και εξοικονόμηση κλίμακας, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας, καλύψεων ή εξυπηρέτησης.
 • Εγγύηση ανταγωνιστικότερης πρότασης
  Επιλέγοντας οποιαδήποτε Ασφάλιση Υγείας Ενδονοσοκομειακής Περίθαλψης ή Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης το Gan Guarantee διασφαλίζει ότι σε περίπτωση καλύτερου συνδυασμού τιμής, κάλυψης και εξυπηρέτησης, η Gan Direct εγγυάται ανταγωνιστικότερη πρόταση.
 • Ασύγκριτη ευελιξία: Απαλλαγείτε από περιττά ασφάλιστρα κι επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει σημασία

Το πρόγραμμα DirectCare προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία, μειώνοντας κατά βούληση το ασφάλιστρο ανάλογα με τις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Αν ο πελάτης αποφασίσει ότι δε χρειάζεται ιδιωτική εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, αφού ο προσωπικός του ιατρός καλύπτεται μέσω του ΓεΣΥ, μπορεί να επικεντρωθεί στην ενδονοσοκομειακή νοσηλεία, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία καθώς έχει τη δυνατότητα να ορίσει ως ποσό απαλλαγής το ποσό που είναι σε θέση να καταβάλει τη δεδομένη στιγμή (€1.000, €2.000 ή €3.000). Όσο αυξάνεται το ποσό απαλλαγής που επιλέγει ένας πελάτης, τόσο μειώνεται το ασφάλιστρό του.

Συμπληρωματικά, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να περιορίσει τη γεωγραφική περιοχή στην οποία θα ισχύει η κάλυψη του: μόνο για Κύπρο ή και εξωτερικό (Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, παγκόσμια). Ανάλογα με την επιλογή επηρεάζεται και το ασφάλιστρο.

Παράλληλα, το DirectCare προσφέρει συνασφάλιση που μειώνει ακόμη περισσότερο τα ασφάλιστρα. Μπορεί δηλαδή ο πελάτης να επιλέξει να πληρώνει ένα ποσοστό κάθε φορά που θα χρειάζεται ενδονοσοκομειακή νοσηλεία.

 • Έξυπνα εργαλεία και ψηφιακές εφαρμογές
  Με απλά βήματα και λίγα κλικ ο καθένας μπορεί λάβει την πρόσφορά του, να ανανεώσει ή να διαμορφώσει εκ νέου το συμβόλαιό του και να διαλέξει τρόπο εξόφλησης (άμεσα ή με μηνιαίες δόσεις χωρίς καμία επιβάρυνση). Τις διαδικασίες διευκολύνει η εφαρμογή SmartAssist και η δυνατότητα της αυτόματης ανανέωσης που προσφέρει κι επιπλέον έκπτωση. Επίσης, για κάθε τύπο ασφαλιστικού συμβολαίου και συνδυασμού, το καινοτόμο “Advisory Tool” της Gan Direct θα φροντίσει να ενημερώσει τον ενδιαφερόμενο ασφαλισμένο για όλες τις προσφορές, deals και εκπτώσεις που δικαιούται να αξιοποιήσει προς όφελός του.
 • Εξυπηρέτηση και δίκαιη αντιμετώπιση χωρίς καθυστερήσεις και συμβιβασμούς
  Οι ασφαλισμένοι στην Gan Direct γνωρίζουν οτι το τηλεφωνικό κέντρο θα ανταποκριθεί στην κλήση τους σε 10’’, θα έχουν την προσφορά τους σε 5 λεπτά, θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους σε 3 κλικ και η απαίτησή τους θα διευθετηθεί σε 24 ώρες. Την εμπειρία ωστόσο αναβαθμίζει η υπηρεσία του «Φύλακα Άγγελου» που παρέχει η εταιρία, με δωρεάν 24ωρη Υπηρεσία Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης εντός Κύπρου.

Επομένως,  όσοι αναζητούν ασφάλεια, ποιότητα κι επιλογές χωρίς υπέρογκες χρεώσεις, η Ασφάλεια Υγείας DirectCare της Gan Direct είναι η ιδανική λύση.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.gandirect.com.